Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.Magyarszentmiklósnak korszerű lett a könyvtára
Helyben elérhetők a nagykanizsai könyvtár szolgáltatásai

Megnyitás
2006. Június 28. 17 óra

Kedves Magyarszenmiklósiak!


Szeretettel hívjuk Önöket, családjukat a könyvtári szolgáltatás elindítására

2006. június 28-án 17 órára a Polgármesteri Hivatalba.

A könyvtárat nagykanizsai Halis István Városi Könyvtár működteti a Magyarszentmiklós Önkormányzata megbízásával, a Nagykanizsai Kistérség Többcélú Társulása keretében,

NYITVA TARTÁS
szerda 16-18 óra.

Szeretnénk, ha az újra nyitott könyvtár nagy hasznára volna a település lakosságának, ezért nemcsak a hagyományos könyvtári szolgáltatásokat kínáljuk, hanem az újakat is.
Csupa olyasmit, ami a mindennapi élethez elengedhetetlen. A könyvek mellett pl. újságot, nyitvatartási időben videóvetítést, zenehallgatást, ingyenes számítógépes oktatást is ajánlunk. Legfőbb segítőnk azonban az Internet lesz, mert a magyarszentmiklósiak várható igényeit is kielégíteni képes közvetlen kapcsolatot hozunk létre a kanizsai könyvtárral.
Ezzel Magyarszentmiklós nemcsak könyvtárhoz, hanem egy internetes szolgáltatáshoz, a NAGYKAR*-hoz, egy a nagykanizsai kistérséget átfogó honlap-családhoz is hozzájut a nyitás pillanatától. Lehetővé válik az is, hogy a www.magyarszentmiklós.nagykar.hu című honlapon bemutatkozzon a község.

További lehetőségekről is szívesen adunk tájékoztatást a könyvtárban minden pénteken. Mindenkit szeretettel várunk. A magyarszentmiklósi lakosoknak ingyenes a beiratkozás, mellyel a kanizsai könyvtár tagjai is lesznek.

A könyvtár nyitvatartási időben Foglalkoztatási Információs Pontként (FIP) is üzemel.
Kollégánktól az érdeklődők közvetlen lakókörnyezetükben tájékozódhatnak álláslehetőségekről, képzési ajánlatokról, valamint egyéb munkaügyi központos szolgáltatásról.

Mindenkit szeretettel várunk!

Czupi Gyula
igazgató
Halis István Városi Könyvtár


*A NAGYKAR mozaikszó, melyet a NAGYkanizsai Kistérségi Adatkezelő Rendszer szóból alakítottunk ki.
<< Előző (2. oldal)
/3